✩ Nor Shall Diamond Die American Studies In Honor Of Javier Coy ✩
Top results of your surfing

✪ Nor Shall Diamond Die American Studies In Honor Of Javier Coy ✪ Start Download Portable Document Format (PDF) and E-books (Electronic Books) Free Online Rating News 2016/2017 is books that can provide inspiration, insight, knowledge to the reader."Nor Shall Diamond Die: American Studies in Honor of Javier Coy"

♥ Book Title : Nor Shall Diamond Die: American Studies in Honor of Javier Coy
♣ Name Author : Carme Manuel
∞ Launching : 2003
◊ Info ISBN Link : 8437055318
⊗ Detail ISBN code : 9788437055312
⊕ Number Pages : Total 400 sheet
♮ News id : Ga6KmklziEAC

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "Homenaje a Javier Coy, catedrático jubilado del Departamento de Filología Inglesa y Alemana de la Universitat de València de 1990 a 2000, y uno de los primeros investigadores en introducir los estudios norteamericanos. Se recogen 50 artículos de especialistas en este campo, que reflejan el estado de los estudios sobre la cultura y literatura de los Estados Unidos contemporáneos."Article| Carme Manuel| Statement ..."

"United States"

♥ Book Title : United States
♣ Name Author : A. Robert Lee
∞ Launching : 2009
◊ Info ISBN Link : 9788437074566
⊗ Detail ISBN code : 8437074568
⊕ Number Pages : Total 332 sheet
♮ News id : o9Zc-BUxtqUC

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "Este estudio analiza un orden literario cambiante: América como unidad y diversidad, como un ente nacional y transnacional. Los escritos críticos literarios reunidos aquí ofrecen una serie de perspectivas que trazan gran parte de la geografía cultural en juego: la narrativa, la autobiografía, el teatro, etc. Se presentan también un conjunto de ensayos-reseñas que, entre diversas direcciones de enfoque, prestan atención a los cimientos previos a Colón, a una antología canónica norteamericana de poesía y a lo omitido; la narrativa latina y a los principales dramaturgos antiguos. Incluye entrevistas a creativos y académicos como Gerald Vizenor, Frank Chin, Louis Owens, John Cawelti y Rex Burns. La sección de reseñas final da una recepción-secuencia de monografías de relevante erudición multicultural así como contribuciones al emergente y amplio mural de análisis."Article| A. Robert Lee| Statement ..."

"We Stand Before the Secret of the World: Traces Along the Pathway of American Romanticism"

♥ Book Title : We Stand Before the Secret of the World: Traces Along the Pathway of American Romanticism
♣ Name Author : Paul Scott Derrick
∞ Launching : 2003
◊ Info ISBN Link : 8437057396
⊗ Detail ISBN code : 9788437057392
⊕ Number Pages : Total 156 sheet
♮ News id : LqyDvGrkrqIC

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "Deu assajos publicats amb anterioritat que, en conjunt, tenen la finalitat de proporcionar un debat coherent de la filosofia antisistemàtica del trascendentalisme americà i la forma que es reflecteix en diversos escriptors i pintors dels segles XIX i XX als Estats Units. Reflexiona sobre les implicacions de la revolució romàntica en el pensament occidental i demostrar la importància del romanticisme per al desenvolupament de la cultura americana."Article| Paul Scott Derrick| Statement ..."

"Literary Chance"

♥ Book Title : Literary Chance
♣ Name Author : Gerald Vizenor
∞ Launching : 2007
◊ Info ISBN Link : 9788437067551
⊗ Detail ISBN code : 8437067553
⊕ Number Pages : Total 154 sheet
♮ News id : cl1cDJoLD9kC

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "Gerald Vizenor és l’autor indi nord-americà més important d’aquests moments i el que més obres ha publicat. Poeta, assagista, novel·lista, periodista, professor, activista compromés i crític aferrissat de la política racial discriminatòria nord-americana, ha dedicat i continua dedicant la seua vida a estudiar, explorar i redefinir la història passada i present dels nadius nord-americans en la que una vegada fou la seua terra. Autor prolífic –amb més de trenta títols publicats– i extraordinàriament innovador, ha rebut nombrosos premis i reconeixements. El tret que distingeix la seua producció literària és la unicitat de temes i motius que la recorren amb un estil profundament personal que fon prosa, poesia i assaig sota un denominador comú: el d’un llenguatge on les fronteres entre gèneres desapareixen i donen pas a una literatura única que ben bé es podria encunyar com a vizenoriana. Literary Chance: Essays on Native American Survivance recull quinze assajos en els quals l’autor aprofundeix en com el llenguatge ha creat la imatge del que és l’indi nord-americà; un simulacre que Vizenor tracta de desfer amb un nou vocabulari que pose de manifest aquesta invenció i representació des de la simulació."Article| Gerald Vizenor| Statement ..."

"A Southern Enigma"

♥ Book Title : A Southern Enigma
♣ Name Author : Fred Hobson
∞ Launching : 2008
◊ Info ISBN Link : 9788437066943
⊗ Detail ISBN code : 8437066948
⊕ Number Pages : Total 224 sheet
♮ News id : mNXiuKAQBi0C

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "El sud americà està ple de paradoxes: es tracta d’un dels llocs més hospitalaris i al mateix temps, un dels menys acollidors del món. Els assajos inclosos en aquest llibre constitueixen la impressió d’un home sobre diversos aspectes de la vida, el passat i el present a Dixie. Parlen gairebé de tot: la raça, la política, la religió, la literatura i altres manifestacions culturals. Alguns dels assajos són biogràfics. Hobson se sent particularment atret per figures com H. L. Belluguin, Gerald W. Johnson, James McBride Donaves i Louis Rubin, crítics socials i culturals que han explorat la ment del sud, o per escriptors literaris com Richard Ford i Mary Mebane. Conclou el llibre amb dos assajos personals: l’exploració de les vides de dos membres de la seua família; històries que revelen moltes coses del sud, de l’època i de llocs concrets."Article| Fred Hobson| Statement ..."

"Walter Mosley's Detective Novels:"

♥ Book Title : Walter Mosley's Detective Novels:
♣ Name Author : Agustín Reyes Torres
∞ Launching : 2008
◊ Info ISBN Link : 9788437071978
⊗ Detail ISBN code : 8437071976
⊕ Number Pages : Total 256 sheet
♮ News id : U6k-Q-NjEkgC

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "Basat en la perspectiva de la identitat, la consciència i la subjectivitat dels estudiosos negres com Stuart Hall, Bell Hooks, Cornel West, Henry Louis Gates, Jr i W. I. B. Du Bois, al costat de l’enfocament postcolonial de crítics com Bill Ashcroft, Gareth Griffiths, Helen Tiffin i Homi Bhabha entre d’altres, aquest llibre proporciona el marc teòric necessari per a analitzar les novel·les d’Easy Rawlins escrites per Walter Mosley. L’autor s’apropia de les convencions de la novel·la detectivesca per tal de representar la societat americana dels cinquanta i seixanta des d’una perspectiva marginal. La subjectivitat d’Easy Rawlins està determinada pel seu paper com a detectiu, la seva consciència postcolonial com a home negre que ha crescut en una societat dominada pels blancs i, per la seua inclinació i defensa d’una forta cultura afroamericana."Article| Agustín Reyes Torres| Statement ..."

"New Essays on Call It Sleep"

♥ Book Title : New Essays on Call It Sleep
♣ Name Author : Hana Wirth-Nesher
∞ Launching : 1996-06-13
◊ Info ISBN Link : 0521456568
⊗ Detail ISBN code : 9780521456562
⊕ Number Pages : Total 192 sheet
♮ News id : rkU-L_Npi_MC

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "A 1996 collection of critical essays on Henry Roth's Call It Sleep."Article| Hana Wirth-Nesher| Statement ..."

"Aesthetics in a Multicultural Age"

♥ Book Title : Aesthetics in a Multicultural Age
♣ Name Author : Emory Elliott
∞ Launching : 2002-01-10
◊ Info ISBN Link : 0198033443
⊗ Detail ISBN code : 9780198033448
⊕ Number Pages : Total 320 sheet
♮ News id : r61XaJcRDysC

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "Aesthetics in a Multicultural Age examines a variety of significant multidisciplinary and multicultural topics within the subject of aesthetics. Addressing the vexed relation of the arts and criticism to current political and cultural concerns, the contributors to this volume attempt to bridge the two decades-old gap between scholars and critics who hold conflicting views of the purposes of art and criticism. By exploring some of the ways in which global migration and expanding ethnic diversity are affecting cultural productions and prompting reassessment of the nature and role of aesthetic discourse, this volume provides a new evaluation of aesthetic ideas and practices within contemporary arts and letters."Article| Emory Elliott| Statement ..."

"Critical essays on John Cheever"

♥ Book Title : Critical essays on John Cheever
♣ Name Author : Robert G. Collins
∞ Launching : 1982-12
◊ Info ISBN Link : STANFORD:36105005343616
⊗ Detail ISBN code :
⊕ Number Pages : Total 292 sheet
♮ News id : pCAEAQAAIAAJ

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : ""Article| Robert G. Collins| Statement ..."

"Understanding William H. Gass"

♥ Book Title : Understanding William H. Gass
♣ Name Author : H. L. Hix
∞ Launching : 2002
◊ Info ISBN Link : 1570034729
⊗ Detail ISBN code : 9781570034725
⊕ Number Pages : Total 189 sheet
♮ News id : yEbQDEngXTsC

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "While agreeing with critics who label Gass's novels and stories metafiction, he contends that to stop the exploration there would be to miss a complete appreciation of the novelist. Hix demonstrates instead how Gass's writings both break and follow tradition - as metafiction belonging to the company of works by John Barth but also as moral fiction belonging to the long American tradition that includes The Scarlet Letter and To Kill a Mockingbird."--BOOK JACKET."Article| H. L. Hix| Statement ..."

"Thomas Merton's American Prophecy"

♥ Book Title : Thomas Merton's American Prophecy
♣ Name Author : Robert Inchausti
∞ Launching : 1998-01-01
◊ Info ISBN Link : 0791436357
⊗ Detail ISBN code : 9780791436356
⊕ Number Pages : Total 210 sheet
♮ News id : eN54Cl-pazsC

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "Thomas Merton was one of the most significant American spiritual writers of the twentieth century. His autobiography, The Seven Storey Mountain, published shortly after the Second World War, inspired an entire generation to reconsider the materialist preoccupations of consumer society. Twenty years later, his essays on nonviolence, contemplation, and Zen provided the most telling orthodox religious response to the New Left's radical critique of post-industrial society. In Thomas Merton's American Prophecy, Robert Inchausti provides a succinct summary and original interpretation of Merton's contribution to American thought. More than just a critical biography, this book lifts Merton out of the isolation of his monastic sub-culture and brings him back into dialogue with contemporary secular thinkers. In the process, it reopens one of the roads not taken at that fateful, cultural crossroads called "The Sixties". Inchausti presents Merton not as the spokesman for any particular group, cause, or idea, but rather as the quintessential American outsider who defined himself in opposition to the world, then discovered a way back into dialogue with that world and compassion for it. As a result, Merton was the harbinger of a still yet to be realized eschatological counter-culture: the unacknowledged precursor, alternative, and heir to Norman O. Brown's defense of mystery in the life of the mind."Article| Robert Inchausti| Statement ..."

"The Magic Worlds of Bernard Malamud"

♥ Book Title : The Magic Worlds of Bernard Malamud
♣ Name Author : Evelyn Gross Avery
∞ Launching : 2001-10-25
◊ Info ISBN Link : 0791450651
⊗ Detail ISBN code : 9780791450659
⊕ Number Pages : Total 219 sheet
♮ News id : O5ysMuYGklAC

Download FileStart Reading

☯ Full Synopsis : "Offers personal recollections of and critical perspectives on this major American author."Article| Evelyn Gross Avery| Statement ..."